Kookworkshops voor groepen

Hou je van lekker eten en drinken? Van de Italiaanse keuken? Plezier beleven aan het koken en gezellig tafelen? Dan zijn deze workshops echt iets voor jou!

Stel een groepje van minstens 8 personen samen. Jij bepaalt welke dag en uur de workshop kan plaatsvinden (i.f.v. beschikbaarheid). En kiest dan ook het thema uit het kookaanbod. Het kan van maandag t.e.m. zaterdag zowel overdag als ’s avonds, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Wil je graag meedoen, maar krijg je geen groepje van 8 bij elkaar gepuzzeld? Of ontmoet je gewoon graag nieuwe gelijkgezinde culinaire liefhebbers? Ik organiseer een paar keer per seizoen ook open workshops. Bekijk de open kookworkshops hier…

Maak een keuze uit de verschillende Italiaanse thema’s.

Boek nu

Verse pasta maken

Verras voortaan familie en vrienden met jouw zelfgemaakt verse pasta. Je leert zelf pastadeeg te maken en samen maken we er verschillende smaakvolle schotels van waarin jouw verse pasta de hoofdrol speelt!

Boek nu

Authentieke pizza’s

Ontdek hoe je echte Italiaanse pizza maakt!  Van het deeg tot de saus tot de perfecte topping. Je leert het verschil tussen een pizza rossa en een pizza bianca en tussen een opgerolde pizza en een gevulde pizza? Wat is jouw favoriete pizza? Het is nog niet gedaan. Ons dessert is ook een pizza maar een zoete versie ervan! Weer iets om te ontdekken.

Boek nu

Ronde van Italië

Warme en koude, hartige en zoete gerechtjes, alles passeert de revue. Van antipasto  over primo en secondo tot en met het dessert doen we volledig Italië aan! Gerechtjes uit Piemonte, Calabrië, Toscane, Puglia, …. maken we samen allemaal klaar.

Boek nu

Risotto’s en Gnocchi’s

Deze keer is risotto de ster van de avond. In alle mogelijke vormen!Kom de veelzijdigheid van risotto’s ontdekken! In de oven, gefrituurd, gepaneerd, met wijn, vegetarisch,…We maken gebruik van verschillende soorten rijst om ze telkens weer om te vormen tot een smaakvolle schotel!

Op het menu staan o.a Arancini, risotto met rode wijn en een risotto in de oven.
Boek nu

Vegetarische gerechten

Italiaans én vegetarisch! Van simpele ingrediënten toveren we heerlijke gerechten op tafel. Groenten worden in de Italiaanse keuken veelvuldig gebruikt. Wat dacht van groenteballetjes of -rolletjes, gevulde groentjes in de oven, gefrituurde mozzarella en courgettes, en nog veel meer!

Boek nu

Italiaanse Ovenschotels

Na deze workshop ken je het onderscheid tussen o.a. een timballo, pasticcio en lasagna. Allemaal ovenschotels en toch weer net anders! Maak gebruik van ingrediënten die je in je koelkast vindt en tover daarmee iedere keer weer een ovenheerlijk gerecht op tafel!

Boek nu

Calabrese keuken

Calabrië, onbekend maar niet onbemind! De Calabrese keuken maakt gebruikt van heerlijke, simpele en verse ingrediënten die de gerechten de nodige smaak geven!Neem deel en ontdek enkele van de vele typische gerechten uit deze prachtige Zuid-Italiaanse keuken!

Boek nu

Italiaans Feestmenu

Kom in feeststemming met deze workshop! En vier feest op z’n Italiaans. We gaan samen een speciaal menu klaarmaken. Gerechtjes uit de verschillende windstreken van Italië, waarvan perfect een groot deel op voorhand kan voorbereid worden, waardoor jij als gastvrouw/heer die avond zo veel mogelijk samen met je gasten kunt vieren, in echte Italiaanse stijl! Italiaanse gezelligheid ten top..

Interesse om een kookworkshop te organiseren?

Wil jij onder vrienden of familie een Italiaanse kookworkshop volgen? Dat kan! Vanaf 8 deelnemers en bepaal samen welke dag en uur de workshop voor jullie kan plaatsvinden. (van maandag tem zaterdag zowel overdag als ’s avonds, afhankelijk van de beschikbaarheid). En kies ook het thema uit het kookaanbod!

Boek nu