Neem individueel deel aan de open kookateliers! Ontdek de verschillende thema’s hier!

Wil je graag deelnemen aan een kookworkshop en krijg je geen groepje van 10 bij elkaar gepuzzeld? Of vind je het gewoon leuk om te koken, nieuwe dingen te ontdekken en gelijkgezinde culinaire liefhebbers te ontmoeten? Dan zit je hier bij de open kookateliers goed! We gaan samen aan de slag om heerlijke, authentieke (soms met een twist) Italiaanse gerechten klaar te maken.  Ons lekker amuseren, heerlijk koken en genieten van wat onze kookkunsten hebben opgeleverd! Schrijf je individueel in voor de open kookateliers. 

Verloop:

De open kookateliers beginnen altijd eerst met een korte kennismaking waarbij o.a. het menu en de ingrediënten worden voorgesteld. Dan wordt de groepjes opgedeeld per recept en daarna kan het koken beginnen. Na de voorbereidingen gaan we natuurlijk samen ervan genieten,  schuiven we aan onze lange tafel aan zoals bij een echte Italiaanse familie.

  • 18u45: Ontvangst
  • Korte uiteenzetting van het menu
  • Samen de gerechten klaarmaken
  • Gezellig tafelen en genieten van het resultaat van onze kookkunsten
  • 21u45: Voorziene einde kookatelier

Wil jij een privé kookworkshop enkel voor jou en je vrienden of familie?  Met een groepje van 10 of meer, bepalen jullie samen welke dag en uur deze workshop voor jullie kan plaatsvinden. (van maandag tem vrijdag  zowel overdag als ’s avonds, afhankelijk van de beschikbaarheid). Kies een van de thema’s uit het kookaanbod!

Reserveer nu individueel jouw plekje in de keuken!
Reserveer nu een datum voor jouw privégroep

Geplande open kookworkshops

Open Kookworkshops – Data 2022

De deuren van ons open kookatelier zwaaien terug open! De data voor de open kookateliers tem einde 2022. Je kan je hiervoor individueel voor inschrijven vanaf nu!  Reserveer snel jouw plekje in de keuken!

05/10/2022 : Streetfood

Kies om Italiaanse streetfood snacks te ontdekken en te maken! Na deze kookatelier maak je je eigen streetfood snacks of een eigen Italiaanse foodtruck? Reserveer nu jouw plekje in de keuken!

02/11/2022 : Veggie – niet zomaar groenten

Ga de vegetarische toer op en ontdek hoe heerlijk groenten kunnen smaken! Met de juiste kruiden en simpele technieken, overheerlijke gerechten! Na deze kookatelier tover je Italië op je bord met enkel groenten als hoofdingrediënt. Reserveer nu jouw plekje in de keuken!