Doe eens een Italiaanse kookworkshop en geniet van de pure Italiaanse keuken

Hou je van lekker eten en drinken? Van de Italiaanse keuken? Plezier beleven aan het koken en gezellig tafelen? Dan zijn deze workshops echt iets voor jou! We gaan samen aan de slag om heerlijke, authentieke Italiaanse gerechten klaar te maken die haalbaar zijn voor iedereen. Onze smaakpapillen culinair verwennen én er iets van opsteken om er thuis zelf mee aan de slag te kunnen gaan! Schrijf je individueel in voor de open workshops. 

Wil jij onder vrienden of familie een Italiaanse kookworkshop volgen? Dat kan! Vanaf 8 deelnemers en bepaal samen welke dag en uur de workshop voor jullie kan plaatsvinden. (van maandag tem zaterdag zowel overdag als ’s avonds, afhankelijk van de beschikbaarheid). En kies ook het thema uit het kookaanbod!

Bekijk de formules

Geplande open kookworkshops

25/10/2017 : Verse pasta maken

Verras voortaan familie en vrienden met jouw zelfgemaakt verse pasta. Je leert zelf pastadeeg maken en samen maken we er smaakvolle gerechten van waarin jouw pasta de hoofdrol speelt!

22/11/2017: Authentieke pizza’s maken

Leer hoe je echte Italiaanse pizza maakt! We gaan samen door het hele pizzajargon: van zelfgemaakte pizza tomatensaus tot opgerolde pizza en zelfs gevulde pizza. Als laatste maken we een lekkere zoete versie. Wat is jouw favoriete pizza?

05/12/2017 : Italiaanse Ovenschotels

Na deze workshop ken je het onderscheid tussen o.a. een timballo, pasticcio en lasagna. Allemaal ovenschotels en toch weer net anders! Maak gebruik van winter ingrediënten die je in je koelkast vindt en tover daarmee iedere keer weer een ovenheerlijk gerecht op tafel!

18/03/2017 : Brunch alla Italiana

Deze brunch wordt ook wel de Giro d’Italia genoemd! Van antipasto over primo en secondo tot en met het dessert doen we volledig Italië aan! Gerechtjes uit Piemonte, Calabrië, Toscane, Puglia, Sicilië, Marche…. maken we samen allemaal klaar. We presenteren het in buffetvorm zodat we gezellig kunnen genieten van al dat heerlijks dat we hebben klaargemaakt.